Laat je stem horen en kom naar de vierde bijeenkomst van Rethink HvA op donderdag 2 april van 18.00 tot 20.00 uur in CREA, studio 3.05.

De Maagdenhuisbezetters willen meer democratie en decentralisatie. De UvA stelt hiervoor een onafhankelijke commissie in die bestuur en medezeggenschap gaat onderzoeken. RethinkUvA pleit voor de invoering van een faculteitsraad bij Rechtsgeleerdheid. En volgens het Parool ziet een meerderheid van de HvA-studenten wel wat in een gekozen bestuur.

Maar hoe zit het nu eigenlijk bij de HvA? Wat heeft de medezeggenschap er te zeggen? Of juist niet? Nu gewerkt wordt aan een nieuw medezeggenschapsreglement en de medezeggenschapsverkiezingen weer voor de deur staan wil Rethink HvA het weten: medezeggenschap en inspraak aan de HvA, hoe is het ermee gesteld? En wat willen wij, als studenten en medewerkers?

Het doel van deze bijeenkomst is met elkaar in discussie te gaan over inspraak en (mede)zeggenschap aan de HvA en te komen tot aandachtspunten die we kunnen meegeven aan de werkgroep Medezeggenschapsreglement en/of standpunten die we als Rethink HvA willen innemen in de bredere discussie.

Een groepje studenten en medewerkers zal om 17.00 uur verzamelen om een hapje te eten in het CREA Café. Iedereen is welkom om aan te sluiten!

Wil je deze bijeenkomsten promoten op jouw locatie? Hang dan de poster op!